Corpsballen

Date 29 juli 2022

Soms wil ik de doodstraf weer invoeren. Gewoon omdat het praktisch is. En ook omdat we eens moeten ophouden met zo moeilijk te doen over sterven en dood. Net als in een lichaam moet je soms ook in een samenleving de rotte plekken eruit snijden. Zoals sommige of wellicht wel veel leden van studentenverenigingen. Nog beter: die corpora gewoon opheffen, want het zijn immers de vijvers waarin veel politici en bestuurders zijn opgegroeid, en we zien het resultaat. Nog nat achter de oren belanden eerstejaars in een nieuw thuis waar hen de rechtse machtscultuur met de paplepel wordt ingegoten. Het begint met ontgroening, dus ook later zullen ze de wereld van zoveel mogelijk groen willen ontdoen. Wat er nu weer in Amsterdam gebeurde prikkelt opnieuw mijn wildste fantasieën. Ze lekker doodmaken, die jongens. Extra lekker omdat ze nog mooi zijn, in de kracht van hun leven. Echt een baantje voor mij.

Op een podium op de Dam natuurlijk. Hang ze maar naakt in de touwen, met hun eigen stropdas om de nek. Eerst zal ik hen heerlijk met mijn zweep bewerken. Hun grote bekken, dát zijn de echte sperma-emmers en die spuit ik graag vol totdat het over hun kinnen druipt. Dan laat ik het luik onder hun voeten vallen. Nee, toch niet want dan gaat het veel te snel allemaal. Eerst zal ik nog uitbundig genieten van hun spartelende lijven door hen van achteren te nemen. Sperma genoeg. Dan hijs ik hen omhoog wat een mooier schouwspel geeft. Een paar keer op en neer natuurlijk. Dan écht helemaal omhoog met hun koppen tegen het katrol, en als ze dan nog nét niet dood zijn laat ik hen met een dreun op de grond vallen. Dan het hoofd eraf en nog lekker een derde keer klaarkomen in het bloederige gat van hun romp. Driemaal is scheepsrecht. Dit is gerechtigheid. De volgende graag! En wie wil er een broodje corpsbal?

Dit is nog niets vergeleken met de door hen verheerlijkte bakermat van onze cultuur. Ik heb die bewondering nooit gesnapt. Want de Romeinse economie was afhankelijk van de slavenhandel. Langs de Via Appia werden duizenden opstandige gladiatoren gekruisigd. Als soldaten in het leger niet goed genoeg hun best deden werd soms één op de tien van hen gedood. Vestaalse maagden lieten ze in putten uithongeren. Caligula liet mensen martelen en terechtstellen in zijn eetkamer. Christenen werden in olie gekookt. Dwergen werden gemaakt door kinderen in kleine kooitjes te laten opgroeien. In de arena’s werden wilde dieren gedood, mensen voor de leeuwen gegooid en maakten gladiatoren elkaar af. Dát is de bakermat van onze beschaving! En het is hún taal waarmee ze zo graag gewichtig doen. Nos uingit amicitia, vindicat atque polit en zo. Mooie woorden voor vriendjespolitiek en machtswellust.

Vergeleken met het antieke Rome is wat ik met die corpsballen wil uithalen nog heel lief! Ik zou graag naar dat baantje solliciteren. Jammer dat ik impotent ben.

  • Facebook
  • Twitter
  • NuJIJ
  • Print
  • PDF
  • Add to favorites

Reageer

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>